Om bandet

E-Street Jam 2020 – bedre end nogensinde

De rocker, swinger, sveder og bløder i et musikalsk totalshow, der emmer af spilleglæde og godt kammeratskab. Oplev et af Danmarks bedste coverbands, når det på 11. sæson fortolker rockikonet Bruce Springsteen med en sådan indlevelse, præcision og varme, at publikum må overgive sige betingelsesløst – uanset om det er store eller små spillesteder. 

E-Street Jam er ikke bare et kopiband, det er musik af høj kvalitet, spillet med hjertet af ægte musikere med rigtige instrumenter i en tid, hvor computer-skabte hurtig-hits overtager de musikalske platforme.

Oplev syv garvede og dedikerede Springsteen-musikere levere varen – anført af bandets karismatiske forsanger og frontfigur, Ulrik Bjørneboe, der har gjort det til sit speciale, at kombinere en overlegen musikalsk indlevelse med evnen til at fange og forføre publikum – og gøre Bruce Springsteen nærværende og levende for et dansk publikum med små anekdoter fra hverdagen.

“Vi har spillet i ølsjatter på små værtshuse og på scener så store, at man kan blive helt forskrækket – men uanset hvor vi lander, så er vi fast besluttet på at vi skal levere det bedste af det bedste – det skylder vi både det publikum, der vil lytte på os – og det vi skylder vi Bruce Springsteen, der har skabt så meget god musik og stadig gør det, selvom han nu har passeret de 70 år”, siger Ulrik Bjørneboe.

E-Street Jam spiller alle de kendt ørehængere, hits og ballader – fra Human Touch og Radio Nowhere, over Badlands, Born to Run og Born in the USA til The River, Hungry Heart og Dancing in the Dark.

Og igen i år vil E-Street Jam også tilbyde sig med koncerter, hvor musikken får et ekstra gear med gæstesolister og gospelkor.

Giv dig selv et skud Springsteen og tag med på en varm og medrivende musikalsk rejse. Oplev det ultimative Springsteen-show, og giv dig selv en musikalsk oplevelse, der med garanti får dig til at rocke, svede og smile på samme tid.

Bandet består af en broget flok musikere med hjertet på rette sted.  Siden 2009 har bandet tourneret rundt i Danmark på festivaler, i kulturhuse og andre spillesteder med et powershow af Bruce Springsteens største hits.

Og netop powershowet har været et af fokusområder for E-street Jam, så publikum får mere end bare følelsen af en koncert.

Kom selv og oplev showet – Vi glæder os til at se jer og spille for jer derude!

E-street Jam består af:

Ulrik Bjørneboe: Leadvokal, guitar og mundharpe

Jan Lindholm: Leadguitar og korvokal

Michael Olsen: Trommer

Daniel Kristiansson: Bas og korvokal

Steen Jørgensen: Keyboards og korvokal

Sandra Profitlich: Kor og percussion

Christian Hermansen: Sax og percussion

Hans Nybo Jørgensen: Sax og percussion

 

 

KONCERTKALENDER

Share:
[c] 2018 · E-street Jam